2008. február 14., csütörtök

2008 február 14. csütörtök

Reggeli: “shredded wheat” gabonapehely, a saját kertünkben termesztett alma, lekváros kenyér (a lekvár a saját kertünkben termesztett ringlóból {greengage} készült), egy pohár tea, vitamintabletták

Reggel / délelôtt:
08:00 kaptam a valentin-napi ajándékomat Lois-tól: 2 pólót és 1 pulóvert. Már naponként is lehetek divatos!
10:00 átmentünk kocsival Jill-hoz, ahol az U3A (harmadik kor egyeteme) által szervezett angol ôstörténelem rajongók klubjának az évadnyitó találkozója lesz. Jill háza a Tivoli nevû városnegyedben fekszik. A mai téma a kelták volt: összesen hatan voltunk és nagyon érdekes beszélgetés ment. Jövô hónapban Julius Caesar második angliai betörése lesz a téma.
12:00 a találkozó után elmentünk gyalogosan Tivoli bevásárló utcájába, és ebédeltünk egy thaiföldi étteremben. Nagyon finom volt az étel, de kicsit fáztunk.

Ebéd: vegyes thaiföldi elôétel, utána fôételnek dobva-rázva sütött {stir-fried} marhahús és garnélarák tojásos rizssel, thaiföldi sör, jázmin tea.

Délután:
14:00 távoztunk az étterembôl, továbbmentünk kocsival a városba, betértünk a “H Samuel” ékszerboltba, és elhoztam az órám. Beugrottunk a Boots patikába/gyógyszertárba, egy-ket dolgot vettünk a mamának. Nézelôdtünk a könyvtárban, három könyvet találtunk a rómaiakról és az angliai hódításukról. Hazajöttünk.
18:00 Sarah érkezett melóból.

Vacsora: lekváros kenyér (a lekvár a saját kertünkben termesztett ringlóból {greengage} készült)

Este:
19:00 elmentem kocsival Sarah-val együtt azokat a mennyezetlámpákat elhozni, amelyekre licitált az angol Ebay-en. Hazajöttünk.
20:00 leültünk a nappaliban, tévéztünk. Az “American Idol (amerikai bálvány)” címû ki mit tud (tehetségkutató) valóság mûsor ment, ami Sarahnak nagyon tetszik.

Idôjárás: felhôs, hideg

Nincsenek megjegyzések: