2008. február 2., szombat

2008 február 1. péntek

Legutóbbi hírek:
Óriáscsecsemő született az oroszországi Habarovszkban: a kisfiú 6,1 kilogrammos (13,5 fontos!!!) súllyal és 63 centiméteres (25 hüvelykes!!!!) testhosszal látta meg a napvilágot: a babát császármetszéssel segítették világra, ő is és mamája is jól van. A Guinness Rekordok Könyvében nyilvántartott legnagyobb csecsemő Olaszországban született 1955-ben 10,2 kilogrammos (22.5 fontos!!!! – fájdalmas!) súllyal. (MTI)
Magyarországon vasúti sztrájk kezdôdött ma hajnalban

Reggeli: zabkása, alma, egy pohár tej, vitamintabletták

Reggel / délelôtt:
09:15 elmaradt {was cancelled} a szokásos heti “házi vezetôségi csapat” találkozója Alison és Josie látogatása miatt.
10:00 elmentünk kocsival a Ballyhoo belsô “soft play” játszótérre. Josie-ka és Alison egy óráig együtt játszott a gyerekszobában, a színes gumi/plasztik labdák ezreiben “lubickolva” {paddling} és “úszva”, mi viszont csak teáztunk és néztünk rájuk a teázóról. Megint nem készültek semmi képek! Hazajöttünk

Ebéd: tonhal és humusz zsemlével és salátával, gyümölcslé

Délután:
14:00 elmentünk gyalog a környékbeli parkba, ahol Josie-ka hintázott a hintákon, de hideg volt, nem maradtunk sokáig. Hazajöttünk, és felmelegedtünk {we warmed up} egy bögre meleg kakaóval.
15:30 elmentünk gyalogosan a mamához, játszottunk Josie-kával. Készítettem négy csésze teát. Csevegtünk egy órát. A mama kicsit csalódott volt, mert Josie-ka jelen pillanatban abban a fázisban van, hogy nem érzi jól magát a nem családtagok társaságában, kicsit hisztis volt. Hazajöttünk.
18:30 Alison fürdette Josie-kát, és lefektette Sarah volt szobájába.

Vacsora: füstölt sonka sajtos makarónival, gombával, paradicsommal és fodros kellel {with curly kale}, vörösbor, utóételnek szôlô

Este:
20:00 leültünk a nappaliban, tévéztünk.

Idôjárás: napos, hideg

Nincsenek megjegyzések: