2009. április 18., szombat

VIII. Henrik király és a mama bejárónője

Reggel 8-kor kocsival elmentünk a Sainsburysbe a szokásos heti bevásárlást végezni magunknak és a mamának. Hazajöttünk, ide-oda beraktuk a kajunkat, aztán gyalog robogtunk a mamához, átadta neki a mamatápot. Teát főztünk, csevegtünk vele egy órányit, aztán hazamentünk. Úgy látszik, hogy a mama meggondolta magát, és már nem akarja elbocsátani a sokadik bejárónőjét, Sarah W-t. Szerintük azért meggondolta magát, mert fenyegettük azt, hogy akkor mi bemegyünk minden héten kitakarítani, és ezt a mama ismeretlen okokból nem akarja.

Délelőtt elolvastam még egy fejezetet a magyar nyelvű „Hotel Bali” című regényemből: be akarom fejezni egy pár napra ezt a „csajos” olvasmányt, mert jelenleg bőven van mit olvasni, és mi több, nagyon szeretném megtudni, hogy mi lesz a végkifejlete, vagyis, a négy nő közül melyik hálózza be Pétert, a jóképű sebészet. Tök izgi a szituáció, csajok!

Kép: Lois a virágoskertben

Kettesben ebédeltünk, és én kaja után felmentem az emeletre és szundítottam egyet. Lois pedig szorgoskodott a virágoskertben. Fél háromkor keltem fel, és uzsonnáztunk a kerti asztalnál.

Fél négykor gyalog atmentünk Tomhoz, a barátunkhoz és elkezdtünk vele csevegni. Húsz perc után Patricia, a felesége megérkezett, és négyesben egy klasszikus angol teadélutánba kezdtünk – tea és sütemény: fincsi!!!!

Kép: David Starkey illegeti magát a tévékamera előtt

Hazajöttünk és kettesben vacsiztunk. Kaja után letelepedtünk a nappaliban, tévéztünk. Megnéztünk egy dokumentumfilmet, a téma VIII. Henrik volt (négy részes sorozat második epizódja volt). A műsorvezető Dr David Starkey volt: Starkey népszerű, nyíltán meleg, televíziós történész, aki a Tudor-ház nagy ismerője.

Nincsenek megjegyzések: