2009. január 26., hétfő

találkozók, találkozók, találkozók.....és salsaóra


Reggel 9-kor leültünk a számítógép köré, a “házi vezetôségi csapat” heti találkozóban vettünk részt (kettesben). Felsoroltuk azokat a feladatokat, amelyeket végezni kell, és eldöntöttük, hogy mik a céljaink a jövô hétre, azaz pontosan mit akarjunk elérni vagy teljesíteni a legközelebbi találkozó idejére. Ahogy mindig, kicsit rémes volt a feladat-lista hossza!

Délelőtt 11-kor elmentünk gyalog a faluba, mert ma a helyi “gondozók” csoportjának a havi találkozója/értekezlete lesz (“Gondozók” ebben az esetben azokat jelentik, akik a faluban laknak és egy beteg vagy elmebeteg rokont (feleséget, férjet, szülőt stb) gondoznak). Tizennégyen voltunk. Terveztük az idei találkozókat, előadásokat és kirándulásokat.

Ebédeltünk ketten, aztán a nap harmadik találokozója kezdődött: a “házi vezetőségi csapat pénzügyi bizottságának” a találkozója: ismét csak én és Lois vettünk részt, mivel nincsenek más tagok. Igazán nehéz a felelősségünk! A jövő héten a szokásos gázszerelő, Jeff Grinnell új cirkót fel fog szerelni, mert sajnos a régi (30 eves) hasznavehetetlenné lesz. Elkerülhetetlen, de a gátyánk is rámegy: több, mint 3 000 fontba kerül. A jövő hónapban a csilli-villi új lapos televiziónkért is kell fizetni: a hitelkártyánkkal vásároltunk!


Este 6-kor a Sarah érkezett melóról és vacsoráztunk hármasban. Ma este a Sarah a salsa-órára megy.

Nincsenek megjegyzések: