2009. január 6., kedd

lapos tévé / párasítô / rádiós ébresztőóra / jeges utak

Kép: az új lapos televiziónk: itt a lapos Lily Allen!
Kép: ausztráliai szappanopera megy

Képek: az új hozzáépített mosókonyhánk: elôször hullik a hó a tetejére.

Havazott az éjjel (de nem sokat!). Délelőtt elmentünk kocsival az Argosba, visszavittük a mama párasítôt {humidifier}, amit azelôtt adtam karácsonyi ajándékba neki – alapjában véve nem szereti! Helyette vásároltunk neki egy rádiós ébresztőórát. Aztán beugrottunk az Apollo 2000-ba és vásároltunk (elôször) egy lapos televiziót: végre a modern világban élünk, hurrá! Hazajöttünk.
Ebédeltünk ketten, aztán felmentem az emeletre, lefeküdtem az ágyba, szunyókáltam. Lois közben leült a gép elé és ellenőrizte az emaileket.
Délután 4 órakor átmentünk gyalog a mamához. Teát főztünk. A British Gas gázszerelő érkezett, és kijavította a mama kombi cirkóját. A pasi szerint az elmúlt 5 nap alatt “kivételesen hideg” volt, és ennek következtében fagyott meg a cirkó külsô csövekeit. Fiatal pasi, aki nyilván nem emlékszik a hatvanas évek valóban hideg teleire. Milyen hasznavehetetlenek ezek a modern cirkók! Hazajöttünk.
Este fél 7-kor a Sarah érkezett melóból, és vacsoráztunk hármasban. Eldöntötte, hogy nálunk alszik ma este, mert a lakása körül utcák nagyon veszélyesek a jég miatt. Valami okból még nem szórták fel homokkal/sóval/kaviccsal stb az ottani utakat.

Nincsenek megjegyzések: