2009. március 27., péntek

A szülinapom

Ma volt a szülinapom, tehát a kedvesem az ágyba hozta nekem a teát, és átadta az ajándékaimat: inget, shortot, zoknit. Azokat az ajándékokat is kibontottam, amelyeket vásároltunk egy pár napja a mama kedvéért: nadrágot és pulcsit.
Kép: én (4 éves?), Kathleen (az unokatestvérem: 2 éves?), Kathy (a húgom: 2 éves?)

Reggeli után Kathy és Steve kocsival átment a mamához, aztán elmentek a városba és betértek egy pár órára a Gustav Holst múzeumba. A mama egy régi fotót talált, ami a 4 év körüli koromban készült (lásd felül).

Lois és én meg itthon maradtunk, becsomagoltunk egy bőröndbe néhány holmit magunknak, mert pénteken elmegyünk Shaftesburyba egy pár napra. Délután egykor kocsival elmentünk a mamához, felvettük az öcsémet, Steve-et, és továbbmentünk a városba a Storyteller étterembe Kathyékkel együtt ötösben ebédelni.

Kép: a Storyteller étteremben: Kathy, Steve, Steve, Lois

A kaja után Kathy és Steve és Steve kocsival elment billiárdozni egy helyi kocsmába, mi pedig hazajöttünk és pár órára lefeküdtünk. Fél ötkor keltünk fel, és gyalog átmentünk a mamához uzsonnázni. Vittük magunkkal a „Colin hernyó” feliratú szülinapi tortát, amit egy pár napja vásároltunk. Fincsi !!!!!!


Képek: a „Colin hernyó” feliratú szülinapi torta és a mama

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Colin!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

üdv: Csaba

Magyar Colin írta...

Szia Csaba!
Nagyon kedves tőled, és köszönöm szépen a képeslapodat!
Üdv: Colin