2009. március 25., szerda

Kiruccanás Upton-on-Severnbe

Kép: a Severn folyó
Kép: Steve, Kathy és Lois az upton-on-severni hídhoz közel

Kép: Lois, Kathy és Steve a XVII. századi „Bell House” teázó előtt: egy tábla a 2007. évi árvíz magasságát mutatja
Kép: az a helyszín, ahol 1651-ben a polgárháború alatt a parlament seregének egyik legkiválóbb tábornokát, Oliver Cromwellt a helyiek szíves és rendkívül hangos fogadtatásban részesítették az upton-on-severni ütközet után.

Reggel fél tízkor négyen kocsival elmentünk Upton-on-Severnbe. Kószáltunk a Severn folyó mentén és a régi városban, vettünk 5 cornwalli húspástétomot a mai vacsorához, és 6 szál mentás báránykolbászt, amit Loisszal kettesben a jövő héten fogunk zabálni. Hazajöttünk. Steve és Kathy rögtön kocsival elment a mamához ebédelni, és ebéd után az öcsémmel, Steve-vel együtt elmentek billiárdozni egy helyi kocsmába.

Mi pedig itthon kettesben ebédeltünk, aztán kocsival elmentünk a városba, vettünk A British Home Stores áruházban két kék nadrágot és egy fekete pulcsit, amit a mama holnap nekem adni fog születésnapi ajándékba. Aztán kávéztunk a Cavendish House áruház kávézójában. Hazafelé jövet betértünk a Marks and Spencer áruházba, egy „Colin the Caterpillar” (magyarul „Colin hernyó”) feliratú óriáshernyó-alakú születésnapi tortát vettünk.

Amikor hazaértünk, rájöttünk, hogy Kathy és Steve már megérkezett és ágyban van, tehát követtük a példájukat mi is...zzzzzzz!

Délután 5-kor keltünk fel mindnyájan és uzsonnáztunk. Este fél hétkor Sarah megérkezett a melóból és ötön vacsoráztunk: cornwalli húspástétom és szárazbab főzelék vörös borral – fincsi !!!!!

Nincsenek megjegyzések: