2009. február 21., szombat

Tea és kávés-diós torta - fincsi volt!!!!

Kép: Lois és a mama a Blooms kertészeti üzlet teázójában

Reggel 7-kor kocsival elmentem a Sainsburysbe a szokásos heti bevásárlást végezni magunknak és a mamának. Hazajöttem és beraktam a konyhába a mi élelmünket.

Délelőtt 10-kor kocsival elmentünk a mamához, és átadtuk neki az ő élelmiszereit. Azt szerettük volna, hogy a mama most jöjjön velünk a Blooms kertészeti üzletbe nézelődni és teázni, de a mama nemet mondott: úgy látszott, hogy a mama nem aludt jól az éjjel. Azt mondtam, hogy akkor inkább ma délután visszük el. Hazajöttünk, aztán kocsival kiruccantunk a Harp Hill hegyre sétálni egyet a víztározó közelében. Tavaszodik a hegyeken, ébred a természet. Hazajöttünk és kettesben ebédeltünk.

Délután negyed 3-kor kocsival átmentünk a mamához, és elvittük őt a Bloomsba. Teáztunk a teázóban (a teához egy-egy szelet kávés-diós tortát rendeltünk), majd növényeket és vetőburgonyát vettünk, azután hazavittük a mamát. Délután 4-kor a mama az Amerikában élő húgommal, Kathyval beszélgetett a Skype segítségével: Kathynak most először sikerült hallani és látni a mamát a Skype-on: hurrá!!!

Hazamentünk és kettesben vacsoráztunk. Sarah ezen a hétvégén Manchesterben van: a volt egyetemi osztálytársaival bulizik.

Nincsenek megjegyzések: