2009. május 5., kedd

Kiruccanás Somerset megyébe

Kép: 2009-ben: Rosemary és Lois
Kép: a cornwalli strandon a korai 50-es években: a hosszú lábú Rosemary (jobbról a negyedik). Balról jobbra: Helen (Rosemary idősebb húga), Rosemary anyja, Linda (Rosemary fiatalabb húga, aki a kisbabát, Jenny-t tartja a karjában), Rosemary, Andrew (Lois öccse), Lois, Lois anyja.

Reggel 8-kor gyalog átmentem a mamához, teát főztem és csevegtem vele egy órányit.

Délelőtt tízkor kocsival elindultunk Somerset megye felé, az M5-ös autópályán mentünk, és fél 12-kor érkeztünk meg Rosemary-hoz, Lois gyermekkori barátnőjéhez. Hármasban ebédeltünk, aztán megismerkedtünk Rosemary kutyával, letelepedtünk a nappaliban, és csevegtünk az ötvenes évekről, azaz a régi szép időkről.

Háromkor indultunk haza, és fél ötkor érkeztünk meg. Sarah telefonált, hogy ma este a saját lakásában vacsorázik: az új lovagja, Francis eldöntötte, hogy a nyáron biciklizik a város körül, és kéthárom hónapra nem használja az autóját (mégpedig a sárga Porschéjét) és parkolja az anyjám felhajtóján: ennek következtében óriási megtakarításokat ér el az adó és a biztosítás terén. A mamának is nincs ellene kifogása, mert mondja, hogy nagyobb biztonságban érzi magát akkor, ha valami autó áll a felhajtóján.

Hatkor Loisszal kettesben vacsiztunk, aztán totál kidőltünk...zzzzzzz!!!!!

Nincsenek megjegyzések: