2008. november 10., hétfő

Két különös kapcsolat négy készülék között


Kép: a régi mélyhûtônk elpityeredik a kamrában, mert a volt szeretôje, a tartalék hûtôszekrény otthagyta ôt és összeköltözött az új barátnôjével, a mosógéppel. A régi mélyhûtôt egy doboz Tetley tea és 5 üveg ásványvíz éppen most vigasztalja. A régi mélyhûtô nem igazán tudja magát túlteni, hogy a tartalék hûtô otthagyta egy másik gépért. “Könnyebbnek látta odébbállni és új partnert keresni, mint tenni valamit a kapcsolatunkért!” – mondja.


Képek: a szerelem a mosókonyhában: a mélyhûtô és a fûtôtest (élettársak), a hûtô és a mosógép (szerelmesek); csak úgy izzik a levegô a 4 készülék között!

Ma leszállították a csilli-villi új mélyhûtônket, amit pár hónapja hozzáépített mosókonyhába tettünk, a fûtôtest mellé. Késôbb a két készülék egy mindössze 25 másodperces egyszerû szertartás után egy bejegyzett élettársi kapcsolatba került egymással. Ki mondta, hogy nem létezik a szerelem első látásra !

[a blogoló megjegyzése: azt mondják, hogy az ellentétek vonzódnak egymáshoz, de vigyázz! Szerintem a szoba sarka viharos idők előtt áll!]

Mindeközben a mosókonyha szemközti sarkában, a tartalék hûtôszekrényünk összeköltözött a mosógépünkkel.

[a blogoló megjegyzése: a hûtô felül, a mosógép alul van. Észrevettem, hogy a hûtô izgatott lesz, amikor rezeg/vibrál a mosógép, és azt állítja a hûtô , hogy minden porcikájában remeg a mosógép felett. Úgy tűnik tehát, hogy az egyetlen kapocs köztük a testiség, amely pár hónapra összefűzi őket, de azután nem tudni, hogy mit hoz a jövô].

A sarki villanyos megjegyzése – “Borúra deru: mind a négy készülék fehér, tehát legalább faji problémák nem lesznek”

Nincsenek megjegyzések: