2008. október 18., szombat

2008. október 17. péntek

Kép: a Sarah 2007-ben St Ives-ban

Délután két órakor kimentünk a Sarah elé a vasútállomásra. Öt napig St Ives-ban volt a barátnôjével, Caroline-nal, egy kis kiruccanásra. Hazajöttünk, aztán a Sarah összekapta magát és elment a saját lakásába (innen 15 perc autóval), útközben beugrott ebédelni a Macdonalds-ba.

Sarah, a lányunk okleveles könyvvizsgáló, 31 éves, van a saját lakása, de mióta szakított Gareth-thel 10 hónapja, többnyire nálunk lakott, de szeptemberben megtörtént egy-két esemény/féjlemény, és jelen pillanatban sokkal több idôt a lakásában tölt. Mik voltak ezek a események?

1. Szeptemberben talált egy férfit, a barátnôje ismerôsét, aki akart egy szobát bérelni a lakásában: a neve Mark, és hétfôtôl szerdáig Sarah lakásához közeli munkahelyen dolgozik. Hetente 4 nap alatt Hampshire megyében (innen 100 mérföldre / 165 km-re) lakik és dolgozik. Sarah azt fontosnak tekinti, hogy ott legyen a lakásában, azaz akkor hétfôn-kedden-szerdán, amikor Mark is ott van, hogy árgus szemmel figyelje ôt. Nem akarja, hogy Mark elkezdje azt hinni, hogy övé a lakás!

2. Szeptemberben kapcsolatba került egy férfival, Francis-zal, a csontrakója {her chiropractor} egyik barátjával. Kell-e többet mondani??

3. Szeptember 21-27 a második lányunk, Alison és a két gyereke lakott nálunk és a mindkét vendégszobánkat elfoglalták, tehát Sarahnak közben nem volt választása, mint a saját lakásában aludni.

Mindebbôl kifolyólag Sarah holmijának a többsége most már a lakásban van. De nem tudni, hogy mit hoz a jövô....
Egyesek szerint kicsit cikis 31 évesen a szülôkkel élni, de számunkra persze az a legfontosabb, hogy boldog legyen, akár nálunk akár máshol….….és jelen pillanatban felettébb boldog.

Nincsenek megjegyzések: